Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Ήταν 1996 όταν το Alea In Stye γεννήθηκε στην οδό Δαρδανελίων, στο Αιγάλεω. Μέσα στο άλσος του Μπαρουτάδικου, στην καρδιά και πνεύμονα του Αιγάλεω, που ατενίζει την πόλη από ψηλά και την γεμίζει με καθαρό αέρα. Μέσα σε αυτά τα 19 χρόνια το Alea In Style μεγαλώνει και συντροφεύει τα Δυτικά Προάστια με στιλ και ποιότητα αποτελώντας πηγή έμπνευσης κάθε γενιάς.

Μέσα στα χρόνια το Alea in Style έχει αλλάξει την εικόνα του πολλές φορές, κρατώντας όμως πάντα τον ίδιο χαρακτήρα. Από το 2012 απέκτησε ακόμα πιο μοντέρνο στιλ, έτσι ώστε ο χώρος να είναι ακόμα πιο φιλικός και οικείος. Η εσωτερική αίθουσα είναι διακοσμημένη με κατευναστικά χρώματα και έντονο φωτισμό που εμπνέει, ενώ ο υπαίθριος χώρος είναι φωτισμένος με μοντέρνα χρώματα και διακοσμημένος με ατέλειωτα συντριβάνια, που σε συνδυασμό με την έντονη παρουσία του πράσινου από το άλσος, σας φέρνει ακόμα πιο κοντά σε έναν αέρα εξοχής μέσα στην πόλη.

Απολαύστε την ποιότητα του καλού φαγητού και δοκιμάστε τις καινοτόμες συνταγές μας. Αφεθείθε στις γεύσεις και το επιτηδευμένο σέρβις σε ακόμα πιο προσιτές τιμές. Ο κατάλογος περιλαμβάνει ένα μενού με γεύσεις και νοστιμιές από σνακ, ορεκτικά, ζυμαρικά και επιλεγμένα κρεατικά και σαλάτες. Όλα προσεγμένα από τους σεφ μας και φτιαγμένα με μεράκι, με τις πιο ποιοτικές πρώτες ύλες.

Το πολυτιμότερο στοιχείο του Alea In Style είναι οι άνθρωποι. Όλοι οι εργαζόμενοι έχουν κοινό πάθος τη γεύση και μοιράζονται την ίδια επιθυμία για γνώση και δημιουργία, πέρα από τα όρια τους. Προσηλωμένοι στη φιλοξενία του πελάτη και την επιτυχία του Alea In Style, λειτουργούν ομαδικά, χαρίζοντας συναισθηματική υπόσταση στη λειτουργία του και στους πελάτες την απαράμιλλη αίσθηση του “δικού μας ανθρώπου”.